Zajvizsgálat, emisszió
  Föoldal   Cégismertető   Tevékenységeink   Akkreditált labor   Referenciák   Képviseletek   Elérhetőségek   Hírek   Egészségközpont
Akkreditált labor
Emisszió
Immisszió
Zajvizsgálat

Keresés az oldalakon:

Google: Yahoo: MSN:


SZÉCHENYI TERV PLUSZSZÉCHENYI 2020KÜLDETÉSÜNK ...

"..., hogy ügyfeleink a legkisebb anyagi és emberi erőforrások felhasználásval valósítsák meg a környezetvédelmi szempontból is jogszerű, környezettudatos és a természetes környezetünket valóban kímélő működésüket..."

     Részletek >>


Minőségpolitikai nyilatkozat

Akkreditált laboratóriumunk Minőségpolitikia Nyilatkozat-a

     Részletek >>


Támogatta az ÚMFT

A fejlesztés az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Zajvizsgálat

Az alábbiakban cégünk zajmérés, zajvizsgálat szolgáltatásáról és az ahhoz kapcsolódó fogalmakról tájékozódhat.

A Plánum97 Kft. az alábbi méréseket végzi a zajvizsgálat terén:

  • környezeti zajkibocsátás és zajterhelés mérése
  • munkahelyi zaj mérése
  • közlekedési zaj mérése

A maradandó halláskárosodás elkerülése érdekében a zajvizsgálat különösen fontos szerepet játszik a városi környezetben, reptereken, illetve gyárak, üzemek, és egyéb ipari, termelői munkát, gépesített technológiát alkalmazó helyeken. A munkagépek, munkaeszközök zajkibocsátása, a munkahely vagy munkaterület zajterhelése sokszor negatívan hat a munkavégzésre, a dolgozó hatékonyságára. Súlyosabb esetben maradandó halláskárosodást okozhat.

Komplex műszeres zajvizsgálat, zajmérés

Laboratóriumunk műszeres zajmérést és zajvizsgálatot végez a helyszínen, a munkaterület és a munkahelyek, valamint a dolgozók munkatevékenységével összefüggő zajkibocsátási jellemzőinek alapján.

Munkahelyi zajvizsgálat

Cégünk leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása a munkahelyi zajvizsgálat elvégzése. Ennek során vizsgáljuk és értékeljük az egyenértékű A-hangnyomásszintet, meghatározzuk a munkavállalókat érő zaj megítélési időre vonatkozó zajexpozícióját.

A zajvizsgálat a 66/2005. (XII. 22. EüM rendelet szerint történik, az eredményt az előírásban meghatározott követelmények szerint minősítjük. A zajexpozíciós vizsgálat segítségével számos esetben megelőzhető a halláskárosodás a megfelelő intézkedések idejében történő elvégzésével.

A zajvizsgálat mérései és az értékelés a dolgozó munkabeosztásának függvényében végezhető el, annak alapján, hogy milyen időbontásban jellemezhető a legjobban tevékenysége. A mérés során mindazokat a gépeket és eszközöket vizsgálni kell, amelyeket a munkavállaló kezel napi, heti vagy havi rendszerességgel.


Plánum 97 Kft. © 2009 - Akkreditált labor - Emisszió - Immisszió - Zajvizsgálat - Adatvédelem - Felhasználási feltételek | Webzaj
Dev by: z404